England

Pallar och paket
Dagliga avgångar i båda riktningar
Omfattande inrikes fordonsflotta
Regional och nationell direktleverans

Med vår depå som är belägen intill hamnarna i Immingham och Hull – båda är viktiga hamnar till och från Skandinavien, samt de baltiska länderna, är vi perfekt placerade för att maximera effektiviteten och ge våra kunder en oöverträffad täckning för din nordiska distribution.

Från vårt brittiska depå styr vi en fordonsflotta som tillhandahåller direktleveranser, samt distribution av styckegods och delpartier. Utöver dessa så ingår även TPN-ett pallnätverk med 127 egna depåer strategiskt spridda över hela landet.

Förutom de fyra nyckeltjänsterna erbjuder vi i Storbritannien också tjänster för hantering, omlastning och lagring av gods. Samt assistans med tulltjänster – allt för att underlätta dina leveransbehov.

Om du behöver mer information om vårt utbud av tjänster till/från Storbritannien, vänligen kontakta vårt team av specialister som gärna hjälper till.

 

Vi är förberedda för BREXIT

Vår egen tullavdelning kommer att se till att dtt gods klareras korrekt och uppfyller kraven gällande Brexit i varje steg.

VARFÖR VÄLJA OSS?

ERFARENHET

Med egna kontor i England har vi full kontroll över den Skandinaviska transport- och logistikmarknaden.

KULTUR

Med ett starkt fokus på kundservice och en positiv ”kan-göra” attityd ser vi till att dina varor kommer dit: i tid, säkert och till överenskommet pris.

NÄTVERK

Med kontor i Storbritannien samt noga utvalda agentpartners i Finland, Norge och Danmark erbjuder vi en oöverträffad täckningsnivå.

Se vår e-broschyr

Med en växande portfölj av högkvalitativa tjänster i Norden har vi erfarna specialister som kan hjälpa dig med alla dina behov.

Ladda ner vår broschyr