Finland

Pallar och paket
Hellaster och partigods
Dagliga avgångar i båda riktningar
Dedikerade expressfordon

Genom vårt samarbete med NTG Polar Road OY har vi tillgång till en snabb och effektiv service över hela landet.

Den direkta länken till det finska POSTI: s nationella distributionsnät kompletterar perfekt den omfattande NTG Polar Road-flottan med lastbilar och släpvagnar som hanterar direktleveranser/inhämtningar

Förutom de fyra nyckeltjänsterna erbjuder vi i Finland också tjänster för expresstransport, mässgods. Dagliga avgångar för hellaster, samt veckovis för stycke- och partigods.

Om du behöver mer information om vårt utbud av tjänster till Finland, kontakta vårt team av specialister som gärna hjälper dig.

Vi är förberedda för BREXIT

Vår egen tullavdelning kommer att se till att dtt gods klareras korrekt och uppfyller kraven gällande Brexit i varje steg.

VARFÖR VÄLJA OSS?

ERFARENHET

Med egna kontor i England har vi full kontroll över den Skandinaviska transport- och logistikmarknaden.

KULTUR

Med ett starkt fokus på kundservice och en positiv ”kan-göra” attityd ser vi till att dina varor kommer dit: i tid, säkert och till överenskommet pris.

NÄTVERK

Med kontor i Storbritannien samt noga utvalda agentpartners i Finland, Norge och Danmark erbjuder vi en oöverträffad täckningsnivå.

Se vår e-broschyr

Med en växande portfölj av högkvalitativa tjänster i Norden har vi erfarna specialister som kan hjälpa dig med alla dina behov.

Ladda ner vår broschyr