Please Rotate Your Device

Lithuania

Pallar och paket
Hellaster och partigods
Dagliga avgångar i båda riktningar
Dedikerade expressfordon

Litauen har en befolkning på ca 2,8 miljoner invånare och ligger placerat med kust till Östersjön och gränsar norrut till Lettland.

Genom vårt samarbete med NTG Litauen så täcker vi hela landet snabbt och effektivt. Vi har även två underleverantörer i Vilnius och Klaipeda.

Om du behöver mer information om vårt utbud av tjänster till/från Litauen, kontakta vårt team av specialister som gärna hjälper till.

Vi är förberedda för BREXIT

Vår egen tullavdelning kommer att se till att dtt gods klareras korrekt och uppfyller kraven gällande Brexit i varje steg.

VARFÖR VÄLJA OSS?

ERFARENHET

Med egna Kontor i såväl England som Sverige har vi full kontroll över den Skandinaviska transport- och logistikmarknaden.

KULTUR

Med ett starkt fokus på kundservice och en positiv ”kan-göra” attityd ser vi till att dina varor kommer dit: i tid, säkert och till överenskommet pris.

NÄTVERK

Med kontor i Storbritannien och Sverige samt noga utvalda agentpartners i Finland, Norge och Danmark erbjuder vi en oöverträffad täckningsnivå.

Se vår e-broschyr

Med en växande portfölj av högkvalitativa tjänster i Norden har vi erfarna specialister som kan hjälpa dig med alla dina behov.

Ladda ner vår broschyr