Sverige

Pallar och paket
Hellaster och partigods
Dagliga avgångar i båda riktningar
Dedikerade expressfordon

Med eget kontor i Sverige är vi stolta över att ha tillgång till det största nordiska distributionsnätet, med mer än 120 terminaler strategiskt placerade över hela landet.

Vårt samarbete med Postnord gör det möjligt för oss att erbjuda den bästa distributionstäckningen, samt “dörr-till-dörr” leverans inom 60 timmar!

Förutom de fyra nyckeltjänsterna erbjuder vi i Sverige också lastning av stycke- och partigods, farligt gods samt utställningsmaterial till mässor. Vi kan även erbjuda hantering, omlastning samt lagring av gods via någon av våra terminaler.

Om du behöver mer information om vårt utbud av tjänster till Sverige, kontakta vårt team av specialister som gärna hjälper dig.

Vi är förberedda för BREXIT

Vår egen tullavdelning kommer att se till att dtt gods klareras korrekt och uppfyller kraven gällande Brexit i varje steg.

VARFÖR VÄLJA OSS?

ERFARENHET

Med egna kontor i England har vi full kontroll över den Skandinaviska transport- och logistikmarknaden.

KULTUR

Med ett starkt fokus på kundservice och en positiv ”kan-göra” attityd ser vi till att dina varor kommer dit: i tid, säkert och till överenskommet pris.

NÄTVERK

Med kontor i Storbritannien samt noga utvalda agentpartners i Finland, Norge och Danmark erbjuder vi en oöverträffad täckningsnivå.

Se vår e-broschyr

Med en växande portfölj av högkvalitativa tjänster i Norden har vi erfarna specialister som kan hjälpa dig med alla dina behov.

Ladda ner vår broschyr