Om Oss

FREIGHTNORDIC LOGISTICS ÄR DEN NYA SPECIALISTEN PÅ DEN SKANDINAVISKA TRANSPORTMARKNADEN.

Vår resa började år 2015 med inträde på den nordiska marknaden som en del av dotterbolaget Freightport Logistics. Idag står vi på egna ben med kontor i Immingham, England, och med hjälp av våra exklusivt utvalda agenter servar vi även Norge, Finland och Danmark.

Vi är stolta över vårt mycket kunniga och engagerade team av nordiska specialister, som arbetar nära våra kunder för att leverera de mest flexibla lösningarna för att tillgodose dina behov.

Från hämtning till leverans kan du vara säker på ditt gods är i säkert förvar. Vi har byggt vårt rykte på att göra det lilla extra som krävs för att dina varor skall komma fram säkert, i rätt tid och till rätt pris.

Idag skeppar vi gods överstigande fem miljoner kilo varje månad mellan Storbritannien och Skandinavien. Med ett ständigt leende på läpparna, fokus på hög kundservice, samt en inställning “att inget är omöljigt”, är orsaker som gör att våra kunder tenderar återkomma.

Andrew Bonner

VERKSTÄLLANDE DIREKTÖR

Med över 35 års erfarenhet från speditionsbranschen har Andy skapat sig ett respekterat anseende som företagsbyggare och ledare. Andys förkärlek till att bygga ett lag med starka profiler som jobbar effektivt tillsammans och med ständig fokus på hög kundservice har hjälpt honom att överträffa sina konkurrenter gång på gång. Att alltid sätta kunderna i centrum för allt som hans team gör, har också hjälpt honom att locka till sig några av de bästa människorna i sektorn som hjälper honom att leverera sin vision.

Se Linkedin profil

VARFÖR VÄLJA OSS?

ERFARENHET

Med egna kontor i England har vi full kontroll över den Skandinaviska transport- och logistikmarknaden.

KULTUR

Med ett starkt fokus på kundservice och en positiv ”kan-göra” attityd ser vi till att dina varor kommer dit: i tid, säkert och till överenskommet pris.

NÄTVERK

Med kontor i Storbritannien samt noga utvalda agentpartners i Finland, Norge och Danmark erbjuder vi en oöverträffad täckningsnivå.

Se vår e-broschyr

Med en växande portfölj av högkvalitativa tjänster i Norden har vi erfarna specialister som kan hjälpa dig med alla dina behov.

Ladda ner vår broschyr