Villkor

Välkommen till vår hemsida. Om du fortsätter att surfa och använda den här webbplatsen samtycker du till att följa och vara bunden av följande användarvillkor, som tillsammans med vår sekretesspolicy. Om du inte håller med om någon del av dessa villkor, använd inte vår webbplats.

Termen ‘Freightnordic’ eller ‘oss’ eller ‘vi’ hänvisar till ägaren till webbplatsen vars säte är Park House, 37 Clarence Street, Leicester, Leicestershire, England, LE1 3RW. Registrerad i England och Wales, nummer 12367360.

Termen “du” hänvisar till användaren eller besökaren på vår webbplats.

Användning av denna webbplats omfattas av följande användarvillkor:

Varken vi eller någon tredje part ger någon garanti eller garanti för noggrannhet, aktualitet, prestanda, fullständighet eller lämplighet av information och material som finns eller erbjuds på denna webbplats för något speciellt syfte. Du erkänner att sådan information och material kan innehålla felaktigheter eller fel och vi utesluter uttryckligen ansvar för sådana felaktigheter eller fel till fullo i enlighet med lagen.

Din användning av information eller material på denna webbplats är helt och hållet på egen risk, för vilket vi inte är ansvariga. Det är ditt eget ansvar att se till att alla produkter, tjänster eller information som finns tillgänglig via denna webbplats uppfyller dina specifika krav.

Denna webbplats innehåller material som ägs av eller licensieras till oss. Detta material inkluderar, men är inte begränsat till, design, layout, utseende, utseende och grafik. Reproduktion är förbjuden annat än i enlighet med upphovsrättsmeddelandet, som utgör en del av dessa villkor.

Alla varumärken som återges på denna webbplats, som inte tillhör eller licensieras av operatören, bekräftas på webbplatsen.

Obehörig användning av denna webbplats kan ge upphov till skadeståndskrav och / eller vara ett brott.

Ibland kan denna webbplats också innehålla länkar till andra webbplatser. Dessa länkar tillhandahålls för din bekvämlighet för att ge ytterligare information. De betyder inte att vi stöder webbplatsen / webbplatserna. Vi har inget ansvar för innehållet på den / de länkade webbplatserna.

Din användning av denna webbplats och alla tvister som uppstår till följd av sådan användning av webbplatsen är underkastade lagarna i England, Nordirland, Skottland och Wales.

Se vår e-broschyr

Med en växande portfölj av högkvalitativa tjänster i Norden har vi erfarna specialister som kan hjälpa dig med alla dina behov.

Ladda ner vår broschyr